Aller directement au contenu
Mon compte
Vous n'avez pas de compte ?S'inscrire
Choix de la langue

Chef de Rang (m/w) Winter Season 24/25

Hoteljob
  • Date de publication :

    21 décembre 2024
  • Taux d'activité :

    100%
  • Lieu de travail :Zermatt

Einleitung

EN:

For our gourmet restaurant After Seven, we are looking for dedicated employees who are aware that passion, perfection and commitment are required.

DE:

Wir suchen für unser neues Gourmet Restaurant After Seven engagierte Mitarbeiter/-innen, denen bewusst ist, dass Leidenschaft, Perfektion und Engagement gefordert sind.

Ihr Profil

EN:

  • High level of commitment and flexibility
  • Absolute reliability, high resilience and sense of responsibility
  • Professional experience in the catering industry
  • Good language skills in German, English and French
  • An affinity for the unusual: in other words, lifestyle, art & design
  • Minimum age: 22 years

DE:

  • Hohe Einsatzbereitschaft und Flexibilität
  • Absolute Zuverlässigkeit, hohe Belastbarkeit und Verantwortungsbewusstsein
  • Berufserfahrung in der Gastronomie
  • Gute Sprachkenntnisse in Deutsch, Englisch und Französisch
  • Eine Affinität fürs Aussergewöhnliche: Sprich Lifestlye, Kunst & Design
  • Mindestalter: 22 Jahre

Ihr Aufgaben

EN:

  • Welcoming and seating guests
  • Maintenance of the wine cellar
  • Maintenance of the gastronovie program
  • Presentation of the menu and recommendations for food and drinks
  • Taking orders and passing them on to the kitchen
  • Serving the food and drinks
  • Monitoring the service process and coordinating with other service staff
  • Advising guests with questions about food, drinks and allergies
  • Ensuring that everything runs smoothly in the restaurant
  • Billing and cash register management
  • Training and instructing service staff

DE:

  • Begrüßung und Platzierung der Gäste
  • Pflege des Weinkeller
  • Pflege des Gastronovie Programs
  • Vorstellung des Menüs und Empfehlungen zu Speisen und Getränken
  • Bestellannahme und Weitergabe an die Küche
  • Servieren der Speisen und Getränke
  • Überwachung des Serviceablaufs und Koordination mit anderen Servicekräften
  • Beratung der Gäste bei Fragen zu Speisen, Getränken und Allergien
  • Sicherstellung eines reibungslosen Ablaufs im Restaurant
  • Abrechnung und Kassenführung
  • Schulung und Anleitung von Servicepersonal

Wir bieten

EN:

  • Collaboration in the top Design Hotel
  • Personal growth and further development
  • Work in a young, dynamic & collegial team
  • Relaxed service at a very high level
  • Varied work-life balance in the world-class health resort of Zermatt

DE:

  • Mitarbeit im top Design Hotel
  • Persönliches Wachstum und Weiterentwicklung
  • Arbeit in einem jungen, dynamischen & kollegialen Team
  • Lockerer Service auf sehr hohem Niveau
  • Abwechslungsreiche Work-Life-Balance im Weltkurort Zermatt